ДИЗАЙН СОВЕТЫ


Oturma odanıza ferah rahat ve modern bir dinlenme mekanı havası vermek için duvarlar ve zeminde açık renk kullanarak iç açıcı bir arka plan oluşturabilirsiniz. Bir köşeye iki kanepe ile tekli koltuktan oluşan duvarların rengine zıt ve uyumlu bir koltuk takımı yerleştirerek işe başlayabiliriz. Oturma grubumuzun önüne açık renkte modern desenleri olan küçük ve şık bir halı kullanabilirsiniz. Bu görünümü, çerçevesi koltuk takımlarınızın rengini taşıyan bir ayna ile tamamlayabilirsiniz tabi ki aynayı evinizin ölü bölgesine yerleştirmemekte fayda var.

Ortamın rengine uyumlu alçak bir sehpa ve ona takım bir iki yan sehpayla görüntüyü tamamlayabiliriz. Koltuk takımımızın karşısına fazla büyük olmayan şık bir Tv ünitesi yerleştirebilirsiniz, Tv ünitesi içerisine gereksiz süs eşyası koymak yerine, eğer Tv ünitesinin rafları var ise bir kaç kitap ve bir kaç küçük süs eşyası yerleştirmek daha yerinde bir karar olacaktır. Minimalist dekorasyon seven biri iseniz odanızın tavanını ve zeminini beyaz, duvarlarını açık gri yapabilirsiniz.

Daha modern bir görünüm için odanızın duvarına monte edilmiş Tv ile Tv ünite kullanabilirsiniz. Televizyonunuzun karşısına beyaz bir oturma gruba son derece iyi bir seçim olacaktır. Ortaya modern tasarım, yuvarlak cam orta sehpa yerleştirebilirsiniz. Tv ünitesinin yanına siyah çerçeve bir fotoğraf asabilir, süs eşyalarınızı siyah ağırlıklı kullanabilirsiniz. Bu şekilde dekore edilmiş bir odanın perdeleri çarpıcı bir renkte olabilir, kırmızı veya mor renk kullanılabilir.

Pencerelere yakın bir yere, orta yükseklikte şık bir bitki yerleştirebilirsiniz. Ayrıca çiçeğinizi perdelerin renginde de seçebilirsiniz. Böyle bir görünüm odayı daha sıcak ve modern gösterecektir. Tabi ki aydınlatma için beyaz avize kullanmanız son derece yerinde bir tercih olacaktır. Önemli olan odanın daha süslü ve sıcak görünmesi adına, odayı gereğinden fazla eşya ile doldurmamaktır.

Адрес: Mobiliyum AVM No:15 İnegöl / BURSA / TURKEY
Телефон: +90 224 714 00 39 | Эл. адрес: info@newtone.com.tr
Copyright @ 2015 Newtone Мебель и аксессуары.
Все Reserved. Сайт По: